zondag 1 december 2013

Vanaf volgende maand gaan onze tweedehands tractoren e.a. occasielandbouwmateriaal online

“Machines Geurts” is een van oorsprong familiaal bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van land- en tuinbouwmachines van diverse merken, waarvan dhr Jos Geurts de huidige zaakvoerder is geworden.

In 1962 opgericht door vader Herman Geurts als éénmanszaak en aanvankelijk enkel handelend in occasie landbouwmateriaal, groeide het bedrijf zeer snel uit tot een bloeiende n.v. waarin de opgroeiende kinderen snel hun weg vonden. Eind jaren zestig werd de firma verdeler van diverse merken landbouwtractoren en machines voor de regio Zuid-Limburg.

Van de zes kinderen Geurts zijn er in totaal vier binnen het bedrijf werkzaam. Jos Geurts en Sabine Smets staan aan het hoofd van een modern bedrijf samen met hun zoon Stef en een twintigtal gemotiveerde medewerkers die service & klantvriendelijkheid als hoofddoel hebben en garant staan voor kwaliteit, ook wat betreft de tweedehands tractoren.

Schrijf u in voor onze occasiekrant of volg ons via uw favoriete social media en wordt steeds als eerste op de hoogte gebracht van onze laatste nieuwe occasies.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten